Párbeszéd és politikai konzultációk Heves megyében

Új elnököt választott a Fidesz Heves megyei szervezete. Péntektől a megyében Szabó Zsolt országgyűlési képviselő, Hatvan polgármestere vezeti a pártot, aki alelnökei, dr. Nyitrai Zsolt és Horváth László mellett a szervezet megújítását, dinamizálását és az aktív párbeszédet hangsúlyozta.

A pénteki választmányi ülésen megválasztották a két alelnököt is. Horváth László, a Heves Megyei Kormányhivatal vezetője és dr. Nyitrai Zsolt államtitkár lettek az alelnökök.

(a TV Eger felvétele)

Nyitrai Zsolt elmondta: az egyik legfontosabb feladatuk, hogy aktív párbeszédet folytassanak a megye lakosságával. Több politikai kérdésben is szeretnék meghallgatni a Heves megyeiek véleményét, megyei konzultációkat is szerveznek majd, illetve a webes felületeket aktívabban használják majd a minél szélesebb körű tájékoztatás érdekében – tette hozzá dr. Nyitrai Zsolt. Magyarország megújítása csak az emberekkel együtt történhet, ehhez pedig az kell, hogy a polgárok részt vehessenek a jövő formálásában. Ennek kereteit, a beleszólás lehetőségeit mindenhol, Heves megyében is meg fogjuk teremteni – hangsúlyozta Nyitrai.

A Fidesz Heves megye legnagyobb pártja, politikai közössége, ezt szeretnénk megerősíteni a jövőben. Mostantól aktívabb politikai, közösségi és sajtóélet várható tőlünk – hangsúlyozta szombati sajtótájékoztatóján Szabó Zsolt Egerben.

Horváth László is a párbeszédre hívta fel a figyelmet, elmondta: a Fidesz háromnapos frakcióülésén rendkívül lényeges döntéseket hoztak, alapvető változások előtt áll az ország. Szeretné, ha a megyei elnökség is egyeztetne szűkebb hazánk szakmai csoportjaival.