Hajrá, Eger!

Új honlapot üzemeltet 2012. április 4.-től az Egri Vízilabda Klub. A Mélyvíz Étteremben megtartott honlap bemutató sajtótájékoztatón Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok kapus és Gerendás György vezetőedző indította el hivatalosan az egrivizilabda.hu klubhonlapot. Az ünnepi eseményen megjelent az új honlap kialakításában közreműködő dr. Nyitrai Zsolt miniszterelnöki biztos, aki az egri klub szurkolójaként segített a portál megvalósításában.

(a TV Eger felvétele)

A születésnapját ünneplő dr. Beck György, a Magyar Vízlabda Szövetség társelnökeként üdvözölte az új informatikai fejlesztést. Amint elmondta: az egri pólós eredményekre, az egész ország büszke lehet. – A vízilabda sportág érdeke, hogy minél többen értesüljenek a sikerekről, a jó hírekről. Az új honlap nagy lehetőség az egri klub számára.
Az MVLSZ társelnöke, a Vodafone Magyarország Kft. elnöke kiemelte, hogy az új tartalom már okostelefonokon is elérhető.

dr. Nyitrai Zsolt szerint Egerben méltán a legnépszerűbb sportág a vízilabda. Közösségi érdek, hogy a csapattal kapcsolatos hírek, eredmények elérhetőek legyenek. – Mára eljutottunk oda, hogy bemutathatjuk a megfrissült honlapot. Nulla forintból, ingyenes programok felhasználásával készült. Azt kívánom, hogy a nyílt forráskódú modern weboldal az egri szurkolók megelégedésére váljon. Bizakodom, hogy nemcsak az egri sikerekről, hanem a londoni olimpiai sikerekről is beszámol majd.

Bárány Attila, az Egri Vízilabda Klub ügyvezető elnöke megköszönte a miniszterelnöki biztos segítségét: – Városunkban sokan szeretjük a vízilabdát. Büszkék vagyunk rá, hogy Nyitrai Zsolt személyében olyan ember is van, aki Eger város szülöttjeként fontosnak érzi, hogy segítsen közösségünknek és szurkoljon csapatunknak. Kell is a biztatás, mivel célegyenesben van a férfi bajnokság. A jövő héten a Szeged elleni elődöntőben kiharcolhatjuk a bajnoki döntőbe jutást, közelítve ezzel a címvédéshez. A női csapatunk is történelmet írhat a BVSC elleni bajnoki döntőben. Számunkra fontos cél, hogy kielégítsük a szurkolók információéhségét. A 2005-ben indított egerwaterpolo.hu portál már technikailag nem felelt meg a kor követelményeinek. Az új honlap jó lehetőségeket kínál a hírek, fotók, videók, friss információk megjelenítésére. A felnőtt férfi csapat mellett a női csapat és az utánpótlás eredményei is helyet kapnak az új portálon. Az egrivizilabda.hu weblap szerkesztője Bajzát Rafael, a képanyagokat Szántó György készíti a honlap számára. Az Egri Vízilabda Klub Facebook oldal, továbbra is a szurkolók által kezelt és fenntartott oldalként üzemel.