Összefogás Heves megyéért

Nyitrai Zsolt, Horváth László és Szabó Zsolt a szombaton véglegessé vált választási győzelem kapcsán kijelentették: országgyűlési képviselőként, egymással összefogva, a parlamentben mindent megtesznek majd Heves megye fejlődése érdekében.

(TV Eger)

Nyitrai Zsolt, Eger, Füzesabony és térségének képviselője, a Fidesz megyei elnöke köszönetét fejezte ki azoknak, akik éltek demokratikus jogaikkal, s azoknak is, akik a Fidesz-KDNP pártszövetségre szavaztak. Külön is szólt az önkéntesek értékes és önzetlen segítségéről, amellyel a kampány során támogatták a pártot.

Mint elmondta: mintegy 60 ezer ember támogatta a megyében voksával a három egyéni jelöltet: a nagy többség igent mondott az elmúlt 4 év munkájára, s bár szavai szerint nehéz volt az út, de ma már jól láthatóak az elért eredmények is. Ezek közé sorolta Nyitrai Zsolt az új Alaptörvényt, az energiaárak leszorítását, valamint azt, hogy megvédték a magyar emberek érdekeit az Európai Unióban.

Hangsúlyozta azt is: a megye választókerületeiben most győzelmet szerzett mindhárom parlamenti képviselő mindent megtesz majd a jövőben azért, hogy egymással szorosan együttműködve, az országos politikában és közéletben összefogjon Heves megye érdekeinek érvényesítéséért: így az új munkahelyek létesítéséért, az infrastruktúra korszerűsítéséért, valamint azért, hogy a 2014-2020-as uniós fejlesztési ciklus forrásaiból minél több támogatás kerüljön a megyébe.

Horváth László, Gyöngyös, Pétervására és környékének országgyűlési képviselője arról beszélt, hogy választókerületében igen szoros eredmény született, ez pedig arra ösztönzi őt, hogy megbecsülje a bizalmat, és még többet tegyen a megyéért és a választókerületért. Kijelentette: a legfrissebb adatok szerint – és ez eddig nem fordult elő – Heves megye most először produkált az országos átlagnál kedvezőbb adatokat a foglalkoztatás területén, s ez vonatkozik a reálbérek növekedésének ütemére is.

Szabó Zsolt, Hatvan, Heves és környékének képviselője szintén megköszönte a bizalmat, ami szavai szerint nem csupán lehetőség, de egyben kötelezettségvállalás is arra, hogy képviselőtársaival együtt mindent elkövessenek az itt élő emberek boldogulásáért.