Gulyás Gergely: Esélyesek vagyunk, de nem dőlhetünk hátra!

Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott, a Fidesz Heves megyei elnöke Gulyás Gergellyel, a párt alelnökével, parlamenti frakcióvezető-helyettessel beszélgetett a közelgő választások tétjéről és jelentőségéről szombaton Felsőtárkányban, a Fidesz Heves megyei tagszervezeteinek harmadik családi napján.

TV Eger

Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke, az ellenzéki pártok és a kormánypárt helyzetéről beszélt, továbbá megosztotta véleményét az esetleges baloldali összefogásról és a Fidesz kormányon maradásáról is. Mint elmondta: 65-68 egyéni körzetben aratott győzelemmel gond nélkül nyerhetnek, a többi már csak ráadás lehet a kétharmad eléréséhez, s ezt a cél teljesíteni fogja a Fidesz. Mindez nem jelenti azt, hogy nyugodtan hátra dőlhetnénk! – figyelmeztetett.

Gulyás Gergely: Esélyesek vagyunk, de nem dőlhetünk hátra!

Nyitrai Zsolt hangsúlyozta, az utóbbi években soha nem látott fejlődés útjára lépett Heves megye: megalakult az Eszterházy Károly Egyetem, épül az Egert, a fővárossal összekötő M25-ös út, folyamatos a munkahelyteremtés, illetve további nagy fejlesztések zajlanak az infrastruktúra és az egészségügy területén is.

Hozzátette: a tavaszi országgyűlési választások igazi tétje, hogy tovább halad-e hazánk ezen az úton, vagy visszafordul azon. A győzelem tehát az egész ország érdeke.