Szájer: évszázados értékeket kell megvédenünk!

A Fidesz ellenzékben és kormányon is fontosnak tartotta, illetve tartja a folyamatos párbeszédet a választókkal. Most a Soros-terv és a migránsok betelepítéséről várja az emberek véleményét a nemzeti konzultáció keretében a veszélyes brüsszeli elképzelések kapcsán – jelentette ki Nyitrai Zsolt a szombati egri lakossági fórumon, amelyen előadást tartott Szájer József, a párt EP-képviselője is.

TV Eger

Elsőként Nyitrai Zsolt miniszterelnöki biztos, Eger és térsége országgyűlési képviselője köszöntötte a vendéget: Szájer József EP-képviselőt, a Fidesz alapító tagját, akinek oroszlánrésze volt az Alaptörvény megírásában.

Az egri képviselő egyebek mellett hangsúlyozta, a Soros-terv ellen indított nemzeti konzultáción mindenki elmondhatja véleményét, ugyanis a posta Heves megye nagy részén már kézbesítette a kérdőíveket, de legkésőbb kedden reggel mindenkinek meg kell kapnia a küldeményt. Mint hozzátette, a Fidesz kormányon és ellenzékben is híve volt a választókkal való folyamatos párbeszédnek, így a kormány most a Soros-terv elleni nemzeti konzultáción is várja a választók véleményét. A sikert jelzi, hogy legutóbb 1,7 millió honfitársunk küldte vissza a kérdőívet.

Szájer: évszázados értékeket kell megvédenünk!

Szájer József azt hangsúlyozta, hogy a konzultáció sikere azért fontos, hogy magunk mögött érezzük az erőt a brüsszeli csaták és viták közepette. Ne járjunk úgy, mint az a “zöld” képviselő, aki éveken át szidta hazánkat, és mindig hátranézett az ülésteremben a frakciója felé. Az osztrák választásokon pártja kiesett a parlamentből, kénytelen volt lemondani, úgyhogy nincs többé hova néznie. Ám ha Orbán Viktornak, Pintér Sándornak vagy más vezetőnek kell vitáznia, akkor éreznie kell, hogy nagyon is sokan állnak mögötte – fejtette ki.

Soros terve – folytatta – az évi egymilliós betelepítés Európába, és ebben sajnos Brüsszel is támogatja őt. Céljuk, hogy a választások befolyásolásával olyan kormányokat juttassanak hatalomhoz, akik bevándorláspártiak. A múlt csütörtökön az Európai Parlament szakbizottsága módosította a Dublini Egyezményt. Így lehetővé tette a kvótarendszer bevezetését, mégpedig felső határ nélkül, de azt is, hogy úgy kell befogadnunk ezeket az embereket, hogy előtte nem vizsgálhatjuk meg, pontosan kik is jönnének Magyarországra.

Szájer: évszázados értékeket kell megvédenünk!

Szájer József kijelentette: aki kételkedett a Soros-terv létezésében – így a hazai ellenzék is –, az most világosan láthatja, miképpen valósul meg Brüsszel segítségével a milliárdos elképzelése. Minden gyanú, amit először Orbán Viktor vetett fel, most végképp beigazolódott! Nem szeretnénk bevándorló országban élni, hiszen Belgium, Franciaország, Spanyolország, Nagy-Britannia példája megmutatta, milyen következményekkel jár mindez – figyelmeztetett az európai parlamenti képviselő.

A Soros-terv elemei életveszélyesek, a kvótarendszer, a fejlesztési pénzekkel való zsarolás, a beláthatatlan következményekkel járó családegyesítés ellentétes nemzeti értékeinkkel. Hiába szónokolnak például Németországban is a szolidaritásról, arról van csupán szó, hogy Merkel meggondolatlan meghívása miatt ma már Európa leggazdagabb országa sem tud mit kezdeni a migránsokkal, ezért akarja őket elosztani a tagállamok között.

Szájer József hivatkozott arra a NATO elemzésre, mely szerint jelenleg 34-36 millióan tartanak Európa felé, továbbá a népességnövekedés Afrikában és Ázsiában hatalmas veszélyekkel fenyeget. Ugyanis az unió rossz irányba viszi az egész földrészt, nekünk pedig ezúttal is ellent kell állni, így védhetjük meg őseink évszázados kultúráját, így maradhat meg országunk és maga Európa is – tette hozzá.

Soros és az Unió tehát fejenként 9 millió forintnyi támogatást adna a bevándorlók ellátására. Mi ezzel szemben úgy gondoljuk, nem azért hoztuk vissza a csőd széléről hazánkat 2010-ben, nem azért teremtettünk 7 év alatt 735 ezer új munkahelyet, nem azért növeltük a családok támogatását, hogy eredményeink a semmibe vesszenek – hangsúlyozta.

A tavaszi választások tétje egyértelműen az, megvédjük-e a magyar családokat és gazdasági eredményeinket, s tovább fejlődhet-e Magyarország.

Aki részt vesz a nemzeti konzultáción, meggyőz másokat arról, hogy létfontosságú ügyről van szó, és ez egyértelmű támogatást ad a kormánynak és Orbán Viktornak ahhoz, hogy felvegye a harcot Soros György és Brüsszel tervével szemben! – fogalmazott Szájer József az egri fórumon.