Nyitrai Zsoltot és a Fidesz-KDNP-t támogatják a lokálpatrióták

Az Egri Lokálpatrióta Egylet titkárhelyettese, Hibay Éva évtizedekig lakott Finnországban. Elmondása szerint ott megváltoztak a viszonyok, amióta elsőként teljesítették az uniós betelepítési kvótát.

TV Eger

Hibay Éva azt mondja: a finnek jóléti társadalmában a tisztelet az egyik legfontosabb erény, valamint hogy megbíznak egymásban. Mindez megváltozott azonban, amióta megjelentek a migránsok. Tavaly nyáron például egy kiutasításra váró bevándorló gyilkolt fényes nappal, az atrocitásnak egy babakocsit toló mama is áldozatává vált. Egyre több finn nyugdíjas véli úgy, hogy Lappföldre, az ország északi részébe kell átköltözni, ahol egyelőre nyugalom van.

Az Egri Lokálpatrióta Egylet egy sajtóközleményt is kiadott csütörtökön, amelyben az áll: “a szervezet nem kér az egykor civil rendezvényeket is megzavaró Magyar Gárdából, de a szélsőséges, cuki-párt Jobbikból sem. A polgári és keresztény elvek oldalán állnak, ennek megfelelően készülnek a választásra, így a Fidesz-KDNP-t és Nyitrai Zsoltot támogatják.” A jelenlegi kormány ugyanis következetesen elutasítja a bevándorlást – mondta el a titkárhelyettes.

(EH)

lokalpatriota_kozlemeny