Magyarország győzött!

Még soha nem fordult elő az egri választókerületben, hogy a jobboldal 50 százalék fölötti győzelmet érjen el. Most rekord részvétel mellett nagy fölénnyel nyertük meg az európai parlamenti választásokat – mondta Nyitrai Zsolt vasárnap este az Egri Polgárok Házában megtartott győzelmet ünneplő sajtótájékoztatón.

TV Eger

Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott, Eger és térsége országgyűlési képviselője bejelentette: „Mi győztünk, ők vesztettek!”

Köszönetet mondott minden polgárnak, aki élt szavazati jogával és leadta voksát a választáson. Eger és környékén rekord részvétel mellett született meg a Fidesz-KDNP győzelme, a tét nagy volt, hiszen arról döntöttünk, hogy megvédjük Egert és környékét az illegális migrációtól és a bevándorlóktól. A döntési helyzet tiszta és egyértelmű volt, mert az összes ellenzéki párt bevándorláspárti volt. Célunk volt, hogy megőrizzük szüleinktől és nagyszüleinktől örökölt értékeinket, amit átadhatunk majd utódainknak, a következő nemzedéknek.

Magyarország győzött!

Nyitrai Zsolt hangsúlyozta: újra megvédtük Egert, ezért köszönet a nőknek és mindenkinek, aki hozzájárult a sikerhez. Az egriek ma szavazatukkal jelezték, hogy nem kértek a bevándorlásból és a terrorizmusból, azt szeretnék, ha Magyarország megmaradna magyar országnak, Heves megye Heves megyének, Eger pedig Egernek úgy, ahogyan most szeretjük.

Hozzátette: csak is mi tudjuk megvédeni az országot és Európát, csak ránk számíthatnak az Egerben és környékén élő emberek, ha meg kell őriznünk önállóságunkat.

A jobboldal Egerben és környékén még soha nem ért el 50 százaléknál jobb eredményt, ez most sikerült, mindez világosan jelzi, hogy a szavazók többsége egyetért bevándorlásellenes politikánkkal.

A mai nap eseményéhez tartozik, hogy ma leváltották a baloldalt, az LMP pedig megszűnt, mi pedig tudomásul vesszük a választók akaratát mondta.

A migráció ügye azonban még sokáig napirenden lesz, ehhez kérjük az emberek további támogatását. Az egriek ugyanis további fejlődést szeretnének, a várost az autópályával összekötő utat, elkerülő utat, újabb beruházásokat és biztos jövőt. Ezen az úton végig kell mennünk, de közben meg kell őriznünk eredményeinket, kultúránkat, hagyományainkat – fejtette ki.

Ezen a mai napon nagy diadalt arattunk, ezért köszönet jár mindenkinek, aki hozzájárult a sikerhez. Előre az önkormányzati választásokra! Hajrá, magyarok! – zárta beszédét Nyitrai Zsolt.