Megvédjük az országot!

A több mint 65 ezer, munkájukat önkéntesen végző polgárőrre mindig számíthatunk ha baj van. Több mint 9000 polgárőr vett részt a határ védelmében az elmúlt 5 hónapban.

Fotó: MTI

A több mint 65 ezer, munkájukat önkéntesen végző polgárőrre mindig számíthatunk ha baj van: ha meg kell őrizni a településeink közbiztonságát, ha meg kell védeni a magyar családokat vagy éppen az országunk határait – kezdte videós bejegyzését Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott.

Februárban Magyarország Kormánya azt kérte a polgárőröktől, hogy még nagyobb jelenléttel vegyenek részt a déli határ védelmében. Több mint 9000 polgárőr vett részt a határ védelmében az elmúlt 5 hónapban. Most azt kérjük a polgárőröktől, hogy folytassák a határvédelmi szolgálatot az év végéig és ehhez újra biztosítjuk számokra a költségeik megtérítését. Ez egy komoly és felelősségteljes feladat, köszönjük a polgárőröknek, hogy a határvédelemben is segítik a rendőrök munkáját, hamarosan a határvadászokkal kiegészülve tehetik majd ezt – árulta el.

Gondolatait azzal zárta:

Megvédjük az országot!