Esztergályos Cecília a Gondosóra program 250 ezredik felhasználója

Esztergályos Cecília a Gondosóra program 250 ezredik felhasználója; a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőnek Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök főtanácsadója mutatta be az eszközt a közösségi oldalán szombaton közzétett videóban.

Nyitrai Zsolt a felvételen elmondta: a Gondosóra a kormány által indított ingyenes szolgáltatás minden, 65 év fölötti magyar polgárnak.
    Eddig már 250 ezren regisztráltak – jelezte a főtanácsadó, minden érintettet csatlakozásra biztatva.
    A Gondosóra segítség egy gombnyomással – hangsúlyozta a politikus, hozzátéve: mindenki regisztrálhat, nemcsak a leendő felhasználó, a 65 feletti nyugdíjas, hanem a barátja, a családtagja, az ismerőse, a szomszédja, vagyis bárki.
    „Örülök ennek a Gondosórának, mert bármi bajom történik, megnyomom a gombot, és a központnak kapcsolnak, és akkor segítséget kapok. És mindenki, akinek ilyen órája van” – mondta az eszközt kézbe véve a színésznő.
    Gondosórát lehet igényelni online a gondosora.hu oldalon, telefonon vagy visszahívást kérve a 06-1/445-0080-as számon, papíralapon pedig a gondosora.hu/formok linken található igénylőlap letöltésével.