Király Gáborral zárt évet az Eger Sikeréért Egyesület

Péntek eset évet zárt az Eger Sikeréért Egyesület. Hagyomány náluk, hogy év vége közeledtével meghívják a tagságot egy közös, jó hangulatú gálavacsorára, számot vetnek, ünnepelnek.

Az est díszvendége Király Gábor 108-szoros magyar válogatott labdarúgó volt. Az eseményen jelen volt többek mellett Ignácz Balázs főispán, Juhász Attila Simon, a Heves Vármegyei Közgyűlés elnöke, Harmati László nagyvállalkozó, Zay Ferenc, a Magyar Államkincstár Heves Vármegyei Igazgatóságának volt igazgatója és Szécsi Zoltán, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó is.

Sikeres évet tudhat maga mögött az Eger Sikeréért Egyesület, több mint húsz rendezvény van a hátuk mögött – fogalmazott köszöntőjében Forgó János, az egyesület elnöke.

Forgó János, az Eger Sikeréért Egyesület elnöke

Szenior Akadémiák és csillagavatások színesítették az évet, valamit tenisz versenyt is szerveztünk, amiben jövőre szeretnénk szintet lépni. Már zajlanak a tárgyalások a Magyar Tenisz Szövetséggel, így 2024-ben egy négy napos tornát is rendezünk, 250 szenior teniszezővel.

– emelte ki az elnök. Hozzátette azt is, hogy folytatódik a Szenior Akadémia előadássorozata, mely sokakat vonzott és ismét szerveznek egy hetes nyári tábort Nagyvisnyóra a szociálisan rászoruló gyerekeknek, mintegy 50 főnek.

Az est díszvendége Király Gábor 108- szoros magyar válogatott labdarúgó kapus volt, vele a Hégető Honorka-díjas riporter, Forgó Viktor beszélgetett.

A pódiumbeszélgetésből kiderült, hogyan lett futballista, legnagyobb élményeiről is mesélt, valamint a védjegyévé vált szürke mackó alsóról is.

A beszélgetés után sokan kértek közös fotót a legendás futballistával.