Csintalan Sándor válaszolt a füzesabonyiak kérdéseire

Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő, a Fidesz megyei elnöke meghívására tartott fórumot Füzesabonyban Csintalan Sándor, az ismert közéleti szereplő, műsorvezető.

Nyitrai Zsoltnak már nem kellett bemutatnia a helyi közönségnek Csintalan Sándort, a népszerű televíziós személyiséget, ezért a házigazda köszöntője után át is adta a szót a vendégnek, aki a közéleti fórumon az időszerű politikai témákról osztotta meg véleményét a közönséggel.

A tévénézők sokasága természetesen a Hír TV csatornáján futott műsorából ismeri Csintalant, így nem volt meglepő, hogy a füzesabonyi találkozó is egy interaktív műsorrá alakult át. A rendezvényen szép számmal megjelent helyi érdeklődők ezúttal is feltehették kérdéseiket a vendégnek. Nem meglepő, hogy a legtöbb felvetés, illetve vélemény témája a közelgő április 6-i választás volt.

Ugyanakkor sokan voltak kíváncsiak az Ukrajnában kialakult feszült helyzetre, s ezzel összefüggésben az ott élő 150 ezres magyar kisebbség további sorsára.

Csintalan Sándor beszélt arról is, hogy mindenki számára világossá vált: a baloldali ellenzék teljesen hiteltelen és semmiféle elképzelése nincs az ország jövőjéről.

Ezért egyértelmű, hogy április 6-án a Fideszre, valamint helyi jelöltjére, Nyitrai Zsoltra kell szavaznia minden felelősen gondolkodó választópolgárnak – jelentette ki Csintalan Sándor.