Infokommunikáció a nemzeti együttműködés rendszerében

[@ 10.05.07.] Kiemelt szerepet kap az infokommunikáció az új kormányzati struktúrában – jelentette ki Nyitrai Zsolt, a Fidesz Informatikai – és Telekommunikációs Munkacsoportjának vezetője az Informatikai Vállalkozások Szövetségének tisztújító közgyűlésén.

A partneri viszony folytatását ígérte Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő az IVSZ Közgyűlésén elhangzott köszöntőjében, hangsúlyozva, hogy az új kormány a párbeszéd és a nemzeti együttműködés kormánya lesz.

Nyitrai Zsolt kitért a Fidesz informatikai munkacsoportjának és az Informatikai Vállalkozások Szövetségének hatékony együttműködésére és rámutatott: a Nemzeti Ügyek Kormánya kiemelten kezeli majd az e-demokrácia, az e-részvétel és az e-befogadás ügyét.
A munkacsoport elnöke beszédében aláhúzta: sokkal több figyelmet kell majd a jövőben az internetes tartalomipar fejlesztésére fordítani és a szolgáltatásalapú versenyt is erősíteni kell az infrastruktúra alapú mellett.

„Lehetőségünk van jó irányba fordítani az infokommunikáció ügyét.” – zárta beszédét Nyitrai Zsolt, megköszönve a munkát a leköszönő és sok sikert kívánva az IVSZ új elnökségének.

Az IVSZ tagjai a tisztújító Közgyűlésen Laufer Tamást választották új elnöknek.