Ellenállunk Soros és az EU betelepítési tervének

A Soros-terv részletes és konkrét tényeinek bemutatásával bizonyította a pénteki nemzeti konzultációs fórumon ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász azt, hogy a terv igenis létezik. A rendezvény házigazdája, Nyitrai Zsolt kijelentette: a most elfogadott brüsszeli határozatok sorsdöntőek és végzetesek, hiszen évi 1 millió migráns betelepítését teszik lehetővé.

TV Eger

Nyitrai Zsolt, Füzesabony országgyűlési képviselője elmondta: az egész országban elkezdődött a nemzeti konzultációs fórum-sorozat, a füzesabonyi találkozó pedig ennek fontos állomása, ám az egész megyében találkozni szeretnének a polgárokkal, ugyanis rendkívül fontos témát kell megvitatni.

Mint hozzátette: a mostani találkozónak kettős aktualitása van: az egyik, hogy a településen is elmondhassák az emberek véleményüket a migrációról és a Soros-tervről, a másik baljós aktualitás pedig az, hogy csütörtökön az Európai Parlament illetékes bizottsága elfogadta a Dublini Egyezmény módosítását. Így a kvótarendszer bevezetését, mégpedig felső határ nélkül, de azt is, hogy úgy kell befogadnunk ezeket az embereket, hogy előtte nem vizsgálhatjuk meg, pontosan kik is jönnének Magyarországra.

Ellenállunk Soros és az EU betelepítési tervének

Hangsúlyozta, hogy aki kételkedett a Soros-terv létezésében – így a hazai ellenzék is – azt most világosan láthatja, miképpen valósul meg Brüsszel segítségével a milliárdos elképzelése. Minden gyanú, amit először Orbán Viktor vetett fel, most végképp beigazolódott! – figyelmeztetett Nyitrai Zsolt.

Kifejtette azt is, hogy a NATO előrejelzése szerint 2020-ig Afrikából 60 millió migráns érkezése várható, ami elképesztő és riasztó adat. Ha ehhez hozzávesszük Soros tervét – évi 1 millió ember befogadása az unióba, s fejenként 9 millió forint biztosítása az ellátásukra – mindenki megértheti, mi forog kockán. Ám az ország és kormánya most is ellenáll, és megvédi Európát, hazánkat és településeinket, mint ahogy a kerítés felépítésekor is tette! – fejtette ki a honatya.

Ellenállunk Soros és az EU betelepítési tervének

Ugyanis az unió rossz irányba viszi az egész földrészt, nekünk pedig ezúttal is ellent kell állni – tette hozzá.

A nemzet sorsáról van tehát szó, és a legfájdalmasabb az, hogy magyar EU-képviselők, így például a DK delegáltja is az említett határozat mellett voksolt! Nagyon fontos tehát, hogy hallassuk szavunkat, és minél többen küldjék vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet – jelentette ki Nyitrai Zsolt.

Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a téma szakértője arról szólt, hogy a 2015-ben elindult népvándorlás jogi, biztonságpolitikai és gazdasági kérdéseket vet fel. Mint ahogy a gazdasági válságnak is voltak haszonélvezői, így a migrációnak is vannak, s ki lehet mondani: mindkét esetben köztük volt, illetve van Soros György. Míg a pénzügy krízis, amely az USA-ból indult, Európát sújtotta a legjobban, az “arab tavaszt” követő összeomlás is Európának árt leginkább – jelentette ki.

Soros György, aki a világ 30 leggazdagabb emberének egyike, hatalmas befolyással bír: a nyolcvanas évektől kezdve alapítványain keresztül azon dolgozik, hogy eltűnjenek a határok és megszűnjenek a nemzetállamok, ennek érdekében meg akarja változtatni Európa egész intézményrendszerét.

A szakértő több Soros-idézetet is megosztott a hallgatósággal, így azt is, hogy a milliárdos nyíltan kimondja, Orbán és kormánya, valamint a népszavazás 3,3 milliós tábora az ő személyes ellensége.

A nemzeti konzultáció – folytatta – egy magyar találmány, lényege, hogy két választás között is véleményt mondhassanak az emberek, nem véletlen, hogy a legutóbbi alkalommal másfél millióan éltek ezzel a lehetőséggel. A riasztó fejlemények miatt most is fontos cél, hogy minél több magyar polgár vegyen részt a nemzeti konzultáción s mondja el véleményét a Soros-terv kapcsán.