Egri Bikavért és meghívást kapott Terence Hill

Terence Hill világhírű színművész magyarországi látogatása alkalmából Budapesten találkozott Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízottal, Eger és térsége országgyűlési képviselőjével, aki szeretett városunkba invitálta a filmsztárt.

Egri Bikavért és meghívást kapott Terence Hill

Terence Hill az új, általa rendezett filmje, a Nevem: Thomas népszerűsítésére érkezett a fővárosba. A filmben ő lesz a főszereplő, és természetesen lesznek benne nagy pofonok és vidám jelenetek.

A most 80 éves Terence Hill, Bud Spencerrel együtt az elmúlt évtizedekben a magyarok egyik kedvenc színészévé vált.

A művész szoros programja során találkozott Nyitrai Zsolttal is, aki meghívta a népszerű filmhőst Egerbe, majd ezt követően az első hungarikummá nyilvánított magyar vörösborral, az Egri Bikavérrel ajándékozta meg a vendéget, aki olasz lévén igencsak értékelte hazánk egyik leghíresebb borát.

Mint Nyitrai Zsolt korábbi nyilatkozatában kifejtette, fontos cél, hogy továbbra is nemzetközi hírességek érkezzenek Egerbe, Franco Nero látogatása után nemrégiben a film maraton sztárvendége, Claudia Cardinale járt Egerben. Ezt a sort folytatná Terence Hill, akit bizonyára nagy izgalommal és örömmel fogadna a város közönsége.