A fejlődés velünk folytatódik!

Nyitrai Zsolt bemutatta az októberi önkormányzati választáson ismét a Fidesz-KDNP támogatásával induló polgármesterjelöltet, Habis Lászlót, aki ma is sikeresen vezeti várost, majd maga a jelölt ismertette annak a csapatnak névsorát, amelynek tagjai nagy győzelmi esélyekkel indulnak el Eger 12 körzetében.

Eger Hírek

Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott, Eger és térsége országgyűlési képviselője egy tandem biciklivel érkezett Eger polgármesterével a sajtótájékoztatóra, ahol elmondta: immár élesbe fordult az október 13-i önkormányzati választási kampány, így már aláírásokat kezdenek gyűjteni a jelöltek. Habis Lászlót, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét úgy érzem, már nem kell újból bemutatni a helyieknek, a mai nap másik missziója hogy megismertessük azokat az embereket, azt a győztes csapatot, amely segíti majd a munkáját az október 13-a után az egriek bizalmából – mondta Nyitrai Zsolt.

Együtt működik! A fejlődés velünk folytatódik!

Mint hangsúlyozta: a tét az, hogy befejeződnek-e Egerben az elkezdett beruházások, illetve, hogy folytatódik-e az a példátlan fejlesztési hullám, amely jellemző volt a városra az elmúlt években. Nem torpanhatunk meg, sőt még több forrást kell Egerbe hoznunk, és erre csak Habis László és csapata képes, akiket ma mutatunk be a nyilvánosságnak.

Együtt működik! A fejlődés velünk folytatódik!

Nem véletlen, hogy Eger szívében, a megújult Dobó téren találkozunk most – vette át a szót a városvezető, Habis László. De találkozhattunk volna számos megszépült vagy megújuló intézménynél, épületnél, műemléknél is: a várnál, a Minorita templomnál, a Minaretnél, a Városházánál, az Eszterházy téren, a grandiózus megújulás előtt álló Érseki palotánál, óvodáknál, a déli iparterületnél, amely ezer embernek ad majd munkát – tette hozzá.

Mint kifejtette, a kormány 40 milliárdnyi költségvetési és uniós támogatást adott Egernek, így a város fejlődő pályára állhatott. Ennek fontos eleme az M25-ös út, amely jövő nyáron mindannyiunk rendelkezésére áll majd, segítve az egrieket, az ipar és a turizmus fejlődését.

Együtt működik! A fejlődés velünk folytatódik!

Mi vagyunk képesek arra, hogy folytassuk a beruházásokat és arra is, hogy folyamatosan új fejlődési lehetőségeket keressünk – jelentette ki.

Habis László és csapata összeállított egy 10 pontos egri fejlesztési programot, amelyből néhány elemet ismertetett a sajtótájékoztatón. Ezek közé tartozik az a tény is, hogy a kormánnyal való kapcsolat kiváló és gyümölcsöző, ennek következtében számos pénzügyi forrás érkezett Egerbe.

Meg kell említenem az infrastrukturális fejlesztéseket, a javuló útminőséget, a környezetbarát közlekedési megteremtését, valamint egy nagyléptékű világszínvonalú elektronikai beruházást is – fejtette ki.

Ezt követően Habis László bemutatta 12 fős csapatát, a város képviselőjelöltjeit.

Együtt működik! A fejlődés velünk folytatódik!

Az 1. körzetben dr. Csetneki Attila ügyvéd vállalhat közéleti szerepet, a 2. körzetben Lombeczki Gábor informatikus, az egri Fidesz alelnöke indul, a 3. körzetben dr. Hegedűs Csaba jogász, közigazgatási szakember méretteti meg magát.

A 4-esben dr. Stefán Zoltán jogász, az 5-ösben Kovács Cs. Tamás történész, sportember, a 6-osban pedig Juhász Ádám, az ismert szőlész-borász indul a képviselői helyért.

A 7. körzetben Orosz Ibolya gazdasági és turisztikai szakember a jelölt, a 8. körzetben pedig Oroján Sándor környezetmérnök, az egri Fidesz ügyvezető alelnöke száll ringbe a mandátumért.

A 9. körzetben Martonné Adler Ildikó humán alpolgármester, a Fidesz egri elnöke indul, a 10. körzetben pedig Honfi Gábor vállalkozó, tájfutó a jelölt. Gál Judit vezető óvónő a 11-es, míg Bódi Zsolt felnémeti vállalkozó a 12-es körzetben indul.