Heves megye tovább fejlődhet!

Nyitrai Zsolt, a Fidesz Heves megyei elnöke, Horváth László és Szabó Zsolt megyei alelnökökkel közös sajtótájékoztatón mutatta be a Fidesz-KDNP, illetve az általuk támogatott polgármesterjelölteket a választási kampány kezdete alkalmából. Az eseményen dr. Juhász Attila Simon, a kormánypárt Heves Megyei Közgyűlés elnökjelöltje is szólt programjáról.

TV Eger

Nyitrai Zsolt elmondta: az önkormányzati választási kampány elindult, a Fidesz felkészült arra, hogy újra elnyerje az emberek bizalmát. Heves megye polgármesterjelöltjei, a Fidesz-KDNP színeiben, vagy függetlenként, de a kormánypárt támogatásával indulnak neki a kampánynak. Mindannyian kiváló és tapasztalt szakemberek, akik képesek arra, hogy a megyét fejlődő pályán tartsák, folytassák, illetve befejezzék az infrastrukturális és egyéb fejlesztéseket, új terveket dolgozzanak ki és javítsák az emberek életminőségét.

Bejelentette: Egerben ismét Habis Lászlót indítják polgármesternek.

Heves megye tovább fejlődhet!

Nyitrai Zsolt hozzátette: a 80 polgármesterjelöltből 36 a Fidesz-KDNP színeiben, 44-en pedig kormánypárti támogatással küzdenek meg a poszt elnyeréséért. A választások igazi tétje, hogy folytatódik-e Heves megye fejlődése, hiszen csak a Fidesz-KDNP garantálhatja, hogy az eddigi beruházások után a következő 5 évben is eredményeket érhessen el a megye.

Heves megye tovább fejlődhet!

Horváth László egyebek mellett arról szólt, hogy nagy siker az eddigi értékek megőrzése, ennek feltétele pedig az a csapatmunka, együttműködés a térségek között, amely lehetővé tette az eredmények elérését. Céljuk, hogy további lendületet adjanak Gyöngyös és térsége fejlődésének, ezért is jelölték polgármesternek az ismert vállalkozót és tévés személyiséget, Klausmann Viktort.

Heves megye tovább fejlődhet!

Szabó Zsolt kifejtette, a megyében az utóbbi öt esztendőben is jellemző volt a szakmaiság, az együttműködés jellemezte mind a polgármestereket, mind a megye választókerületeit. Ezt a gyakorlatot szeretnénk folytatni a jövőben is.

Mint hangsúlyozta: összeállított csapatunkra a kreativitás és a tudás a jellemző, mert szerintünk ez a siker záloga. A térség központjában, Hatvanban Gál Erzsébetet indítják polgármesternek, céljuk, hogy hosszútávú stratégiák figyelembevételével – a megye és a kormány elképzelései alapján – fejlődjünk a jövőben.

Heves megye tovább fejlődhet!

Dr. Juhász Attila Simon, a Heves Megyei Közgyűlés elnökjelöltje hozzátette: a Fidesz felkészült a választásra, együtt a csapat – benne a leendő képviselők, polgármesterek, a megyei közgyűlés tagjai – amely biztosíthatja, hogy egy irányba húzzuk a megye szekerét.

Szeretnénk elérni, hogy a Heves megyei polgárok életszínvonala minél gyorsabban közelítsen az Európai Unió szintjéhez, ennek érdekében mindent meg fog tenni a megyei közgyűlés.

Végül arra kérte a szavazókat, voksoljanak a kormánypártok jelöltjeire a megyei listán is, hogy a fejlődés folytatódhasson.

Heves megye tovább fejlődhet!