Október 13-án a fiatalok jövőjéről is döntünk

Tasó László országgyűlési képviselő szerint csak a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjének megválasztásával folytatódhat a dinamikus fejlődés Bocskaikerten.

dehir.hu

Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott ismertette: amióta a Fidesz-KDNP van kormányon, a családok több támogatást kapnak, jelentősen csökkent a munkanélküliségi ráta és jobb pénzügyi helyzetben vannak az önkormányzatok.

Október 13-án a fiatalok jövőjéről is döntünk

Az október 13-i önkormányzati választásnak egyértelműen az a tétje, hogy tud-e folytatódni a fejlődés. A megkezdett beruházásokat itt is be kell fejezni és új fejlesztési forrásokat, új lehetőségeket kell idehozni. Ezt csak Szőllős Sándor polgármester úr tudja  megtenni – fogalmazott a miniszterelnöki megbízott.

Nyitrai Zsolt hozzátette: a magyar kormány pályázati lehetőségekkel és egyéb forrásokkal támogatja a kisebb településeket, hogy a fiataloknak élhető jövőt biztosítson helyben.

Október 13-án a fiatalok jövőjéről is döntünk

Korszerű bölcsőde épült a Debreceni úton, ami újabb férőhelyeket és minőségi környezetet biztosít a bocskaikerti gyerekeknek. A szomszédos új Humán Szolgáltató Központ szintén méltó körülményt nyújt az intézményben dolgozók számára.

A főtéren fedett piac épült és a településen új kerékpárutaknak is örülhetnek a helyiek. Ebben a ciklusban több mint 700 millió forintos fejlesztés valósulhatott meg pályázati forrásokból.

Három sikeres ciklus van mögöttem úgy gondolom, hogy az eredmények magukért beszélnek. Annak idején 2006-ban vállaltam, hogy folytatom Gyarmati Kálmán polgármesteri munkáját, hogy fejlesszük Bocskaikertet. Úgy gondolom, hogy sikerült, mert 2006-tól 2019-ig több, mint kétmilliárd forint értékű fejlesztés érkezett a településre – mondta el Szőllős Sándor polgármester, aki újra indult a tisztségért.

Október 13-án a fiatalok jövőjéről is döntünk

Tasó László, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője úgy fogalmazott: Szőllős Sándor újraválasztása  a biztonságot jelenheti, minden más eredmény megszakítaná a fejlődés folyamatát.

A képviselő összevetette a jelenlegi ciklust azzal az időszakkal, amikor a baloldali pártok voltak kormányon.

Ez a jó világ és ez az a jó irány, amit tartanunk kell és gondolom, hogy senki nem sírja vissza azt az időszakot, amikor mindig a megszorításokról beszéltünk. Most ez a szó szinte ki van törölve a szótárból – hangsúlyozta Tasó László.

(dehir.hu)