Noszvajon is folytatódnia kell az elkezdett fejlesztéseknek

Szabó Péter Noszvaj polgármesterjelöltjének felkészültsége, önkormányzati tapasztalata biztosíték arra, hogy az elődei által megalapozott fejlesztések mellett újabb terveket, beruházásokat valósítson meg a turisztikai szempontból is kiemelkedő településen – jelentette ki Nyitrai Zsolt.

TV Eger

Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott, Noszvaj országgyűlési képviselője arról szólt, hogy a korábbi vezetők, így a most leköszönő Bóta Géza polgármester is stabil gazdasági helyzetet hagyott örökül, így az adósságkonszolidáció során egyetlen fillér adósságot sem kellett átvállalnia a kormánynak. De hogy mindezért ne érje őket hátrányt, 20 milliós fejlesztési támogatást kapott az önkormányzat.

Mint a honatya hangsúlyozta: Szabó Péter polgármesterjelölt a Fidesz-KDNP támogatásával indul a választásokon, mert benne látják azt az erőt, lendületet, amellyel tovább tudja folytatni a fejlesztéseket. Ugyanakkor rendelkezik önkormányzati tapasztalattal is, hiszen 2014-től alpolgármesterként segítette Bóta Géza munkáját.

Noszvajon is folytatódnia kell az elkezdett fejlesztéseknek

Nyitrai Zsolt kifejtette, Noszvaj turisztikai szempontból kiemelkedő település, rendkívül jó adottságokkal bír, ezért megalapozott tervekkel, a helyi önkormányzat, a Heves Megyei Közgyűlés, illetve a kormányzati szervek együttműködésével még több eredményt érhet el a következő időszakban.

A tét az, hogy a beruházások nyugodtan, időben fejeződjenek be, illetve a jövőben újabb előnyös lehetőségeket kapjon a település. Minderre Szabó Péter személye nyújt garanciát, ezért azt kérem a helyiektől, hogy vegyenek részt a választáson, és szavazzanak jelöltünkre, valamint Fidesz-KDNP megyei listájára.

Dr. Juhász Attila Simon, a Heves Megyei Közgyűlés elnökjelöltje elmondta, a noszvaji emberek sikeres együttműködését bizonyítják azok a közösségi rendezvények, amelyek országos hírnevet szereztek a településnek. Emellett – folytatta – egy másik összefogásról is szólni kell: a Fidesz-KDNP által támogatott polgármester, a település országgyűlési képviselője, valamint a megyei közgyűlés a fejlődés garanciáját jelentik, amit az 2010-óta eltelt időszak bizonyít Heves megyében és az egész országban – fogalmazott az elnökjelölt.

Szabó Péter szólt azokról most zajló – 250 milliós értékű – beruházásokról, amelyek most folynak a településen: így az új piac megvalósításáról, a tornaterem korszerűsítéséről, egy helyi skanzen kialakításáról, valamint egy 100 milliós útfelújításról, amely a Magyar Falu Program keretében valósul meg, és összeköti majd Noszvaj leglátogatottabb létesítményeit.