Tovább dolgozunk Eger sikeréért!

Nyitrai Zsolt gratulált politikai ellenfeleinek, majd megígérte az egrieknek, továbbra is mindent megtesznek a város fejlődéséért. Az eredményváró sajtótájékoztatón Habis László kijelentette: reméli, hogy lesz, aki befejezi a még csak félig kész épületet…

Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott, Eger és térsége országgyűlési képviselője köszönetet mondott mindenkinek, aki rész vett a választásokon, azoknak is, akik úgy ítélték meg, hogy az egyesült ellenzék alkalmasabb a város vezetésére,  és jobban teszi majd a dolgát. Ma ők voltak többen. Az ellenfelünknek gratulálok, kívánom, hogy olyan felelősen végezzék a munkájukat, mint ahogy mi tettük azt, és érjenek el olyan eredményeket, mint mi tettük.

Köszönöm azoknak, akik ránk szavaztak, köszönöm a barátainknak, az aktivistáinknak, akik kopogtattak, talpaltak, küzdöttek sikerünkért – tette hozzá.

Tovább dolgozunk Eger sikeréért!

Az elmúlt években azon dolgoztunk, hogy szeretett városunkat még élhetőbbé, még szebbé, még vonzóbbá tegyük. Országgyűlési képviselőként is megígérhetem, hogy továbbra is ezen fog dolgozni csapatunk.

Itt van közöttünk egy ember – folytatta Nyitrai Zsolt -, aki 13 éve polgármestere Egernek, aki szívvel-lélekkel küzdött a városért, lobbizott, kilincselt a minisztériumoknál, a kormánynál, hogy városunkat fejleszteni tudjuk. Sikeresen tudtunk versenyezni más településekkel, és mindez az egriek javát szolgálta.

„Köszönjük szépen kedves polgármester úr, köszönöm szépen kedves barátom!”- adta át a szót Habis Lászlónak, akit perceken át tartó tapssal köszöntöttek a jelenlévők.

Mint elmondta: három önkormányzati és egy országgyűlési cikluson át igyekezetem szolgálni szeretett városomat és annak lakóit. Sok lehetőséget tártunk fel, és sok lehetőséggel éltünk. Új forrásokat sikerült bevonni a város vérkeringésébe, egyúttal szeretnék köszönetet mondani a kormánynak azért, hogy 9 éven át támogattak minket és az egész várost. Meg vagyok győződve arról, hogy az utóbbi évek fejlesztéseinek gyümölcsét minden egri élvezheti majd a jövőben. Élmény és megtiszteltetés volt számomra Eger jövőjét építeni, köszönöm mindenkinek, aki ebben a munkában segítségemre volt az elmúlt 13 évben.

Habis László kijelentette: sajnálom, hogy az az épület, amit együtt építettünk az elmúlt esztendőkben, sok tekintetben csak félig kész. Remélem, lesz, aki befejezi ezeket a munkákat… Kicsit úgy érzem, hogy ebben a kampányban én voltam a céltábla, amit sikerült eltalálni.

Még egyszer köszönök mindent, és köszönöm mindenkinek, aki tett valamit ezért a városért – mondta a polgármester.