Vírusirtás Egerben

Nagyon fontosnak tartom, hogy személy szerint is részt vegyek a koronavírus elleni védekezésben – jelentette ki Nyitrai Zsolt, aki az egri belváros fertőtlenítésén vett részt. Eger és térsége országgyűlési képviselője korábban is jelezte, hogy a veszélyhelyzet idejére az egri Fidesz-KDNP frakció tagjaival közösen vállal önkéntes munkát.


Eger Hírek

Nyitrai Zsolt a Gárdonyi téren bújt fehér, speciális munkaruhába, hogy egy gyors munkavédelmi eligazítás után csatlakozzon azon népes munkások táborához, akik Eger közterületeinek fertőtlenítésén dolgoznak majd a következő napokban.

A fertőtlenítési munkálatok a város közterületei mellett a gyógyszertárak, közintézmények és áruházak környezetét érintik a veszélyhelyzet ideje alatt.

Vírusirtás Egerben

A miniszterelnöki megbízott a helyszínen elmondta:

amellett, hogy szervezési munkálatokban közreműködik és döntéseket is hoz, fontosnak tartja azt, hogy személyesen is részt vegyen a koronavírus elleni védekezésben.

A képviselő hozzátette, hogy ha van valami pozitív hozadéka a koronavírus-járványnak, akkor az az, hogy egyre több egri és magyar ember vállal önkéntes munkát az élet különböző területén.

Vírusirtás Egerben

Nyitrai Zsolt újra megragadta az alkalmat, hogy köszönetét fejezze ki a járvány elleni védekezésben résztvevőknek, avagy az első vonalban dolgozó honfitársainknak.

Vírusirtás Egerben