Júliusra elkészül az M25-ös!

Bizonyos helyeken már csak a felfestések és a szalagkorlátok kihelyezése van hátra, ezért szinte biztosra vehetjük azt, hogy júliusban az M25-ös út még hiányzó szakasza is átadásra kerül – jelentette ki Nyitrai Zsolt, Eger és térsége országgyűlési képviselője az épülő gyorsforgalmi úton tett látogatásakor.


Eger Hírek

Nyitrai Zsolt örömhírként erősítette meg, hogy a kiválóan elvégzett munka eredményeképpen az épülő szakasz mára 90 százalékos készültségi állapotban van, ráadásul a feladat oroszlánrészével előbb végeztek a korábban tervezettnél. A május végi műszaki átadás után idén júliusban az utolsó szakasz is átadásra kerül, ezzel pedig teljessé válik Eger és az M3-as autópálya közötti összeköttetés.

Az átadást követően az Eger és a Budapest közötti távolság is jócskán lerövidül, így sokkal gyorsabb és biztonságosabb lesz a közlekedés.

A képviselő aláhúzta, hogy az új négysávos útnak a koronavírus-járványt követő gazdasági újjáépítésben is jelentős szerepe lesz, mert Eger és térsége ilyen módon könnyebben tud majd ezen a helyzeten túljutni, hiszen meglesz a közvetlen autópálya-összeköttetés. Ez minden kétséget kizáróan a gazdaságnak, a munkahelyteremtésnek és a turizmusnak is jót fog tenni.