A horgászat nagykövetei Székesfehérváron

Az idei már a nyolcadik alkalom volt, hogy találkoztak a Magyar Horgászat Nagykövetei. A cél ezúttal is az volt, hogy egy horgászverseny keretében népszerűsítsék a horgászatot. Az idei versenyt Székesfehérváron rendezték meg csütörtökön, ahol Nyitrai Zsolt Áder János köztársasági elnökkel közösen horgászott.

A nagy hőség sem szegte kedvét politikusainknak és a horgászat nagyköveteinek, akik ezúttal Székesfehérváron, a Palotavárosi Felső-tavakon vettek részt egy horgászversenyen. Talán kevesen tudják, hogy Magyarország több mint hetven horgász világbajnokkal rendelkezik, akik közül mintegy harmincan vettek részt a királyok városában megtartott versenyen.

A találkozón újra versenybe szálltak a horgászat nagykövetei is, köztük a 2019-es győztes, Csőre Gábor Jászai Mari-díjas színművész, Bokor Károly szakíró, a MOHOSZ alelnöke, Erdei Zsolt ökölvívó, Reviczky Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, Straub Dezső Jászai Mari-díjas színművész, Tátrai Tibor Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zeneszerző, Trokán Péter Jászai Mari-díjas színművész és Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, a MOHOSZ elnöke.