Harmadszor is győzelem!

Habis László a Fidesz-KDNP újraválasztott egri polgármestere és Nyitrai Zsolt, a térség országgyűlési képviselője, a Fidesz megyei elnöke nagy tapsvihar közepette jelentette be: a Fidesz Egerben megnyerte az önkormányzati választásokat.

(TV Eger)

Nagy örömmel és büszkeséggel jelenthetem be, hogy a 2014-es országgyűlési, majd az európai parlamenti, a mai napon pedig az önkormányzati választásokon is elsöprő sikert ért el a Fidesz, és Egerben is győzött az önkormányzati választáson – mondta Nyitrai Zsolt, az egri térség országgyűlési képviselője, a Fidesz Heves megyei elnöke az Egri Polgárok Házában.

Mindezért köszönet illeti az egri polgárokat, az önkénteseket, akik az elmúlt években munkájukkal segítették a Fideszt, s nagyban hozzájárultak a sikeres szereplésekhez.
Az emberek megértették, hogy a fejlődés folytatásához elengedhetetlen, hogy a települések a kormány segítségével újabb fejlesztésekbe fogjanak – jelentette ki.

Habis László, újraválasztott polgármesterként megköszönte a bizalmat az egri polgároknak, képviselőjelölteknek és mindazoknak, akik segítették munkájukat. A kampányunk jelmondata – „Legyünk büszkék Egerre!” – azt fejezte ki, hogy a fejlődő város mindannyiunk sikere, hiszen Eger minden magyar ember városa is egyben – hangsúlyozta.

Új jelmondatunk pedig az, hogy „A fejlődés velünk folytatódik.” – tette hozzá Habis László, majd így folytatta: a következő 5 évben tovább folytatjuk a kemény, de sikeres munkát.
Végül Nyitrai Zsolt a választási eredményekre utalva az MDF régi plakátjára mutatott, hozzátéve: úgy tűnik, egy korszak végleg lezárult.