Ismert emberek is szavazásra buzdítanak

A Dobó téren, csütörtökön nem csak a város vezetői és képviselői, de ismert egri civilek is segítették a kampányunkat – jelentette ki Nyitrai Zsolt.

TV Eger

Eger és térsége országgyűlési képviselője hangsúlyozta: ahogy azt megígérték, október 2-áig felkeresik Heves megye összes települését, hogy tájékoztassák az ott élő embereket a népszavazás fontosságáról, s meggyőzzék őket arról: szavazzanak, méghozzá nemmel.

Ma azonban – folytatta – a saját területükön már bizonyított egri civilek is segítik a munkánkat. Így velünk kampányol Madarasi Gábor válogatott, országos birkózó bajnok, Juhász Ádám borász, valamint Blaskó Balázs színidirektor, ők mindannyian átérzik a szavazás súlyát és tétjét – fogalmazott.

Blaskó Balázs hozzátette, állampolgári és személyes kötelessége, hogy részt vegyen a szavazáson, mert úgy gondolja, most igen fontos a jelenlét és az állásfoglalás. Szerinte ugyanis a migrációval kapcsolatos problémákat ott kell megoldani, ahol azok keletkeztek, nem pedig Magyarországon, mert az csak tüneti kezelés lehet.