Egri Fidesz: Védjük meg közös eredményeinket!

Tisztújító közgyűlést tartott kedden a Fidesz Egri Szervezete a Polgárok Házában, ahol elnöknek választották Adler Ildikót. Az egri Fidesz alelnöke Gál Tibor, ifj. Herman István, Misz József, Oroján Sándor, Pajtók Gábor és Turcsányi Dániel lett. Az Fidesz új elnökségének célja, hogy jövő tavasszal ismét elnyerjék a választók bizalmát Egerben, és megvédjék a kormányzati eredményeket. Az elnökség ügyvezető alelnöknek választotta Oroján Sándort.

Egri Fidesz: meg kell védeni az elért eredményeket

A közgyűlésen egyebek mellett elhangzott, a Fidesz-KDNP szövetség hét és fél éves kormányzása idején számos eredményt ért el: stabilizálta a gazdaságot, rendkívül alacsony szinten tartotta az inflációt, kiváltotta az önkormányzatok adósságát, csökkentette a lakosság rezsiköltségét, valamint nemzeti forrásból több százmilliárdot a magyar vállalkozások támogatására szánt.

Nagy sikernek tudható be, hogy a kormány rekord alacsony szintre csökkentette a munkanélküliséget, s nagymértékben megemelte a minimál-, illetve szakmunkás minimálbéreket.

Szó esett arról is, hogy a kormány a migráció veszélyeire elsőként válaszolt a kerítés megépítésével, valamint a jogszabályok szigorításával, ugyanakkor továbbra is ellenzi a kvótarendszer bevezetését biztosítva az ország biztonságát. A kormány, a nemzet biztonságának növelése érdekében mindent megtesz a jövőben is, emellett kiáll a polgári értékek mellett és segíti a családok boldogulását.

Elhangzott: a közelgő országgyűlési választások kapcsán a legnagyobb feladat, hogy ismét a Fidesz alakítson kormányt, megvédve ezzel az eddig elért eredményeket és megvédve hazánkat is a Brüsszel által támogatott betelepítési tervvel szemben.

Adler Ildikó, a Fidesz városi elnöke hangsúlyozta: az egri polgárok a keresztény-, polgári értékek mellett állnak ki, és a jövőben is maguk akarják eldönteni, hogy kikkel élnek együtt a városban, illetve Magyarországon.

Eger, 2017. szeptember 12.