Magyar Termék babacsomag kisgyerekes anyukáknak

A fiatal családok magyar termékekkel való megismertetése, valamint hazai vállalkozók jótékonysága jegyében nyolcszázezer forint értékben osztottak ki „PromoBox” csomagokat a Markhot Ferenc Kórházban és az egri Családok Átmeneti Otthonában. Az eseményen részt vett Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott, Eger és térsége országgyűlési képviselője.

TV Eger

Mint a kórházban tartott sajtótájékoztatón Fejérdy Zsófia, a PromoBox ügyvezetője elmondta: a program célja, hogy a Magyar Termék Nonprofit Kft. és a PromoBox Kft. együttműködésében megvalósult a „Magyar Termék Csomag”. Tíz hónapon keresztül 75 ezer újszülött családjához juttatják el a Magyar Termék védjegyet használó kis-, és középvállalatok információs anyagait, termékeit országszerte a PromoBox BabaCsomagokon keresztül.

Mint hozzátette: ezúttal az egri kórházba és az egri Családok Átmeneti Otthonába jutnak el a csomagok, amelyek egy-egy magyar terméket és egy információs füzetet is tartalmaznak.

Magyar Termék babacsomag kisgyerekes anyukáknak

Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott, Eger és térsége országgyűlési képviselője méltatta a program jelentőségét, amelyben egyszerre jelenik meg a magyar termékek népszerűsítése és a fiatal családok megsegítése. Ő maga – mint fogalmazott – csupán közvetítői szerepet játszott a programban, amikor a két egri intézményt ajánlott az adományozók figyelmébe.

Magyar Termék babacsomag kisgyerekes anyukáknak

A tájékoztatót követően Fejérdy Zsófia, Nyitrai Zsolt és Vácity József, a kórház főigazgatója személyesen adták át a csomagot egy kismamának, aki éppen ezen a napon szülte meg gyermekét az intézmény szülészeti osztályán.

A nap folyamán a szervezők átadták az ajándékcsomagokat a Családok Átmeneti Otthonában lakó kisgyermekes családoknak is.